Loading...
Str. Zizinului 119, sc A et 3, Brasov, Romania - Cod: 500403 0724.233.722 contact@fitdance.ro

- Workshop West Coast Swing / Salsa -

Workshop West Coast Swing si Salsa

Toamna incepe mai bine in pasi de dans! ☻ In perioada 21-23 SEPTEMBRIE, echipa FitDance te asteapta la Brasov cu un workshop fresh si plin de energie, pe ritmurile a doua dintre cele mai in voga stiluri de dans nascute pe continentul american: WEST COAST SWING si SALSA.

Program

 

Vineri, 21 septembrie
19:00-20:00 – WEST COAST SWING (beginner)
20:15-21:15 – SALSA (intermediate)
21:30-22:30 – PRACTICE PARTY

Sambata, 22 septembrie
14:00-15:00 – WEST COAST SWING (beginner)
15:15-16:15 – SALSA (intermediate)
17:00-20:00 – Cupa FitDance (concurs de salsa, bachata si kizomba)
22:00 – PARTY TIME

Duminica, 23 septembrie
17:00-18:00 – Recapitulare + Tehnica WEST COAST SWING
18:15-19:15 – Recapitulare + Tehnica SALSA
19:30 – Festivitatea de inchidere a workshop-urilor

Tarife si locatie

 

Full Pass (participare la toate cele 3 zile de workshop)
– 120 RON / persoana (pana la 1 septembrie)
– 140 RON / persoana (pana la 15 septembrie)
– 150 RON / persoana (in ziua evenimentului)

One Day Only (participare la o singura zi de workshop, la alegere)
– 50 RON / persoana / zi (pana la 1 septembrie)
– 60 RON / persoana / zi (pana la 15 septembrie)
– 75 RON / persoana (in ziua evenimentului)

Locatie workshop-uri: str. Zizinului 119 sc.A et.3 Sala FitDance Brasov

Pe tot parcursul lunii septembrie sunt disponibile si lectii private, cu programare, in urmatoarele stiluri de dans, syllabus american: Rumba, Cha-Cha, Hustle, Night Club 2, East Coast Swing, Tango Argentinian, etc.

Inscrieri

Inscrierile se pot face telefonic la numarul 0724 233 722, pe mail la adresa contact@fitdance.ro sau completand formularul de contact cu mesajul “Inscriere Workshop”.

Grabeste-te, numarul de locuri este limitat!

Rezerva un loc

Despre trainer

Ioana este brasoveanca de loc, fost profesor de dans la Palatul Copiilor Brasov, actualmente antrenor in cadrul mai multor scoli de prestigiu din Statele Unite. Revine in tara ca profesor invitat, cu peste 11 ani de experienta in predare, concursuri si specializari cu antrenori de renume in lumea dansului din Statele Unite ale Americii, pentru a aduce diverse stiluri de dans american in Romania.

 

Trainer - Workshop Salsa si West Coast Swing

Ce dansam la workshop-uri?

WEST COAST SWING

Este un dans de pereche contemporan, extrem de popular in SUA, care a inceput sa-si faca numele cunoscut si in Europa. Cu radacini in Lindy Hop, acest stil a evoluat de a lunul anilor, la fel ca si celelalte genuri, fiind acum dansat pe muzica din diverse domenii, de la blues cu un tempo moderat, R&B, pana la muzica contemporana, imprumutand nuante din multiple stiluri de dans, ceea ce l-a facut foarte versatil.

Frumusetea acestui stil consta in libertatea partenerilor de a interpreta muzica si pasii de baza dupa propria dorinta, cu respectarea unor reguli simple care sa arate si sa mentina trasaturile lui caracteristice. De asemenea, partenerii pot transforma conexiunea lor intr-un dans sexy sau fun, jovial sau foarte intim, in functie de natura parteneriatului.

SALSA

Salsa este unul dintre cele mai cunoscute si raspandite stiluri de dans. Ritmurile sale dinamice, cu influente hispanice si afro-caraibiene, fac sa vibreze sali de dans, cluburi si alte spatii sociale de pe intreg mapamondul. Fenomenul Salsa a luat amploare si datorita festivalurilor pline de culoare, concursurilor si petrecerilor tematice, toate animate de comunitati din ce in ce mai mari de salseros.

Salsa este un stil de dans foarte flexibil, se poate dansa in pereche freestyle, separat in sincron (Salsa Shine) sau in cerc cu un lider care anunta figurile (Rueda de Casino). Dansul se pliaza pe melodii de intensitate diferita, caracterul sau putand capata note energice, senzuale, romantice in functie de tempoul melodiei si relatia dintre parteneri.

Rezerva un loc

Share This