Loading...
Str. Zizinului 119, sc A et 3, Brasov, Romania - Cod: 500403 0724.233.722 contact@fitdance.ro

- TaeBo Brasov -

 

Momentat acest curs nu se mai tine.

Luptatorul nr. 1 impotriva caloriilor

Tae-Bo reprezinta un concept diferit in domeniul fitness, o combinatie energica de miscari si tehnici imprumutate din aerobic, artele martiale, box, balet, dans si exercitiile cu greutati. Sesiunile de Tae-Bo cuprind si coregrafii simple, in care elementele au un anumit numar de repetari si se executa pe ritmuri si la intensitati diferite.

Originea numelui Tae-Bo ne ajuta sa intelegem specificul miscarilor executate. Astfel, Tae este un cuvand preluat din limba coreana, care inseamna „picior”, iar Bo este forma prescurtata de la „box”, un sport in care miscarile sunt realizate preponderent cu ajutorul mainilor. Semnificatia numelui cuprinde astfel si esenta antrenamentelor de Tae-Bo: elemente de fitness care cuprind diferite lovituri si combinatii miscari realizate atat cu partea inferioara, cat si cu partea superioara a corpului.

Antrenamentele de Tae-Bo reprezinta alegerea potrivita pentru cei care doresc o noua provocare printr- un complex de exercitii de forta si rezistenta care sa le imbunatateasca pregatirea fizica.

Tae-Bo te ajuta sa slabesti, sa iti tonifici musculatura si sa elimini stresul.

Considerat un excelent antrenament cardiovascular, Tae-Bo este un exercitiu foarte eficient in procesul de tonifiere si in definirea musculaturii corpului. Combinatiile de miscari executate pe ritmuri alerte reduc stresul, stimuleaza buna dispozitie si contribuie la imbunatatirea vitezei, rezistentei fizice, echilibrului, flexibilitatii, coordonarii.

Mai mult, intr-un antrenament de Tae-Bo vei arde intre 500-800 de calorii, comparativ cu 300-400 de calorii arse intr-o ora clasica de aerobic.

Tae Bo Workout

Inscrie-te acum!

 

Parteneri Decathlon
Share This