Loading...
Str. Zizinului 119, sc A et 3, Brasov, Romania - Cod: 500403 0724.233.722 contact@fitdance.ro

- Personal Training -Brasov 2022 -

Antrenamente personalizate pentru un stil de viata sanatos

Personal Training

Sesiunile de personal training sunt programe asistate individuale, create de un Personal Trainer si adaptate nevoilor tale. Acestea sunt insotite de recomandari in ceea ce priveste nutritia si un stil de viata sanatos.

Personal Trainer-ul este antrenorul de Fitness-Aerobic si specialistul din sala de fitness care te va evalua, te va asculta si va alege exercitiile potrivite pentru tine. Antrenamenele au grade de dificultate diferite, in functie de nivelul de fitness, mobilitatea si rezistenta ta la efort.

Orice pachet de exercitii si recomandari incluse in programul de personal training are la baza o evaluare atenta a problemelor de postura (de exemplu, cifoza, lordoza, scolioza etc), a mobilitatii, a formei fizice generale. In urma stabilirii punctelor forte si a aspectelor care trebuie imbuntatite, Personal Trainer-ul va concepe exercitii personalizate.

 

Sesiunile de personal training combina exercitiile fizice cu un stil de viata sanatos.

In cadrul unei sesiuni de personal training realizate de echipa FitDance, te vom insoti pe tot parcursul realizarii programului de fitness, alegand cele mai eficiente metode, evaluand progresele si crescand dificultatea exercitiilor pe masura ce se dezvolta conditia fizica si rezistenta.

Pe langa exercitiile fizice, vei primi recomandari in ceea ce priveste nutritia si rolul alimentatiei. Te vom ajuta sa adopti un stil de viata sanatos, cu o alimentație echilibrata si o doza optima de miscare. Te vom incuraja sa iti gasesti motivatia si sa respecti cu rigurozitate programul stabilit, sa iti atingi obiectivele si sa te autodepasesti.

Sesiunile de personal training se vor desfasura intr-o sala de fitness din oras, care dispune de toata aparatura necesara pentru a ne ajuta sa realizam programe eficiente si sa obtinem rezultatele asteptate in cel mai scurt timp. Antrenamentele personale se fac pe baza de programare, dupa un program pe care il vom stabili impreuna.

 

Programeaza prima ta sedinta!

Share This