Loading...
Str. Zizinului 119, sc A et 3, Brasov, Romania - Cod: 500403 0724.233.722 contact@fitdance.ro

- Lectii de schi si snowboarding – Brasov 2023-2024 -

lectii de schi si snowboarding

Hai sa facem primii pasi pe partie! Lectii de schi si snowboarding cu instructori experimentati

Paaartie… Ne pregatim sa mutam ringul de dans in Poiana Brasov si te asteptam alaturi de noi sa inveti primii pasi de schi sau snowboarding! 🙂

  • Daca iti place iarna si cauti o activitate prin ca sa poti profita cat mai mult de zapada
  • Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa schiezi, dar ti-a fost teama sa incerci de unul singur
  • Daca vrei sa inveti un sport nou ce se poate practica in natura in sezonul rece
  • Daca stii deja sa te dai pe schiuri sau pe snowboard si vrei sa treci la urmatorul nivel

Ai ajuns in locul potrivit. Aceste lectii sunt pentru tine.

Indiferent de nivel sau varsta, te vom ghida pas cu pas sa inveti miscarile corect, in deplina siguranta, pana cand capeti increderea si tehnica de care ai nevoie pentru a trece la nivelul urmator.

Rezerva-ti locul aici

Ce includ lectiile de schi si snowboarding

Fie ca este vorba de schi sau snowboarding, fiecare lectie este adaptata nivelului de experienta al cursantilor. Iti punem la dispozitie:

  • Lectii de initiere, in care vei invata: cum sa iti tii echilibrul, cum sa aluneci pe schi sau snowboard, cum sa franezi si cum sa iei viraje, cum sa cobori pe o partie de nivel incepator (partiile Bradul sau Stadion) si cum sa folosesti teleschi-ul
  • Lectii de nivel intermediar, in care vei invata sa cobori in tandem din Postavaru pe Drumul Rosu si cum sa iti imbunatatesti tehnica de viraj, franare, coborare si urcare in panta
  • Lectii de nivel avansat, in care vei invata cum sa abordezi partii de dificultate ridicata sau sa exersezi mersul cu spatele, piruete, sarituri, etc. in functie de ce iti doresti

Cursurile noastre de schi si snowboarding sunt personalizate, de asemenea, in functie de varsta. Vom folosi tehnici de predare diferite pentru copii, adolescenti si adulti, ca sa va fie usor sa invatati.

Lectiile se pot tine individual sau in grup. In functie de cat de repede vreti sa invatati, buget si timpul disponibil, poti alege:
– Lectii individuale cu instructor dedicat
– Lectii in pereche, alaturi de partener/a
– Lectii de grup, la care sa participe intreaga familie

Cat costa o lectie si cum poti face o rezervare

O lectie de schi sau snowboarding dureaza o ora. Poti opta pentru mai multe lectii consecutiv.

Tarifele pe ora sunt urmatoarele:
– Lectie individuala (un singur cursant) – 150 RON / ora
– Lectie in pereche (doi cursanti) – 220 / ora
Pentru lectiile de grup, tariful se va stabili in functie de numarul de participanti.

Pentru rezervari si programarea lectiilor, ne poti contacta la numarul de telefon: 0724 233 722.

Poti completa si formularul de rezervare, in care te rugam sa mentionezi cursul si ziua in care vrei sa incepem. Nu uita sa ne lasi numarul tau de telefon, pentru a te putea contacta sa stabilim impreuna data si ora exacta.

Rezerva-ti locul aici

Echipa de instructori

Suntem Dan si Dragos, doi impatimiti ai sportului, in orice anotimp. Suntem in Brasov, orasul cu cel mai mare domeniu schiabil si cea mai mare statiune montana din tara si vrem sa te ajutam sa profiti din plin de timpul liber pe care ai ales sa il petreci aici. Hai sa ne cunoastem!

Dan Veres – instructor de schi, antrenor de dans sportiv si de societate, instructor de fitness si aerobic
Salut! Sunt Dan, fondatorul FitDance si ma bucur sa te cunosc. De mai bine de 20 de ani predau dans sportiv si de societate pentru copii, tineri si adulti. Am avut ocazia sa lucrez cu persoane de toate varstele, in ore de grup, in pereche sau individuale. Predau cursuri de schi de peste 7 ani. Imi plac in egala masura dansul, schiul si toate sporturile in aer liber sau de interior care ne dau energie si ne ajuta sa scoatem ce e mai bun din noi. De aceea am creat conceptul de FitDance – pentru a-i incuraja pe toti iubitorii sportului sa se bucure de miscare, in orice forma si la orice varsta.

Dragos Dumitriu – instructor de schi si snowboarding, instructor de breakdance, instructor de inot
Salut! Sunt Dragos, fac parte din echipa FitDance si sunt bucuros ca ai ajuns aici. Sunt un non-conformist, imi place sa incerc orice presupune miscare. Imi plac sporturile de iarna, cele nautice si cele in aer liber. Predau schi si snowboarding de 9 ani si am avut ocazia sa lucrez cu persoane de toate varstele, in ore individuale, in pereche sau de grup.

Bucuria noastra cea mai mare este zambetul cursantilor dupa ce au coborat prima data partia de incepatori si sclipirea din ochii lor cand au reusit sa coboare din varf de munte pana la baza partiei.

Share This