Loading...
Str. Zizinului 119, sc A et 3, Brasov, Romania - Cod: 500403 0724.233.722 contact@fitdance.ro

- Curs de dans Brasov -

Curs de dans Brasov - curs de dans pentru incepatori

CURS DE DANS BRASOV: ADULTI – NIVEL INCEPATOR

In aceasta perioada, cu totii avem nevoie sa zambim, sa ne relaxam, sau pur si simplu sa incercam ceva nou, care sa ne creasca nivelul de energie si sa ne scoata din rutina zilnica a lucrului de acasa.

Din 13 Ianuarie 2021, echipa FitDance te invita sa descoperi entuziasmul si bucuria de a dansa in cadrul unui nou curs de dans pentru incepatori.

Am pregatit stiluri de dans variate, ca sa te poti bucura de orice melodie pe care vei alege sa dansezi: de la ritmurile efervescente ale cantecelor latino si beat-ul energic al melodiilor retro/disco, pana la acordurile elegante ale valsului vienez si muzica in voga a lui Bruno Mars, Ed Sheeran sau ColdPlay.

Vei cunoaste un grup de oameni veseli si pasionati de dans si tot ce inseamna sport si miscare, alaturi de care vei afla ca viata-i mai frumoasa in pasi de dans 🙂

Cursurile se vor desfasura cu un numar limitat de persoane. Completeaza formularul de inscriere sau suna-ne la 0724 233 722 pentru a-ti rezerva locul.

Te mai poti inscrie la acest curs pana pe data de 20.01.2021 

Inscrie-te acum!

INFORMATII DESPRE CURSUL DE DANS

Timp de 3 luni, vei intra in fascinanta lume a dansului pe ritmuri de Salsa, Bachata, West Coast Swing, Kizomba, Disco Fox, Tango si Vals. Vom descoperi impreuna primii pasi, figuri si caracteristici specifice fiecarui dans, precum si elemente de muzicalitate.

Orele vor avea loc de 2 ori pe saptamana, in fiecare Luni si Miercuri, in intervalul 18:30-19:20 – durata unei sedinte este de 50 minute.

Cursurile se desfasoara la Sala CARFIL (str. Zizinului 119, sc.A, et.3, Brasov).

Cursul de dans incepe Luni, 13.01.2021, de la ora 18:30

Siguranta si sanatatea tuturor sunt prioritare pentru noi, de aceea cursurile sa vor desfasura conform reglementarilor stabilite de autoritati.

Numarul de participanti este limitat. De aceea, te rugam sa ne contactezi la 0724 233 722 pentru a-ti rezerva locul sau sa completezi formularul de inscriere.

Daca alegi sa completezi formularul de inscriere, nu uita sa ne lasi si numarul tau de telefon. Te vom contacta pentru confirmarea rezervarii.

TARIFE

  • Intregul curs de dans pentru incepatori costa 350 RON, care se achita in prima saptamana de curs.
  • Plata se poate face si lunar, abonamentul fiind de 130 RON / luna.
  • Pentru studenti, abonamentul lunar este de 100 RON.
  • Prima sedinta este gratuita la achitarea unui abonament.

Hai si tu in echipa FitDance! Completeaza formularul de inscriere sau suna-ne la 0724 233 722 pentru a-ti rezerva locul.

Inscrie-te acum

Share This