Loading...
Str. Zizinului 119, sc A et 3, Brasov, Romania - Cod: 500403 0724.233.722 contact@fitdance.ro

- Scoala de dans FitDance – O poveste in pasi de dans -

Se spune ca orice reusita incepe cu dorinta de a incerca. Asa s-a infiintat in Brasov scoala de dans FitDance, din dorinta de a face cunoscute tuturor prietenilor nostri bucuria de a dansa, frumusetea dansului si beneficiile lui pentru un stil de viata sanatos.

Scoala de dans Brasov

O scurta istorie a scolii de dans

Povestea noastra, a echipei FitDance Brasov, a inceput, bineinteles, in pasi de dans. Pe 15 ianuarie 2009, scoala noastra dadea startul primelor cursuri de dans pentru adulti. Entuziasmul tuturor participantilor ne-a motivat sa mergem mai departe si sa ne perfectionam. In acea perioada, ne numaram printre pionierii cursurilor de Salsa si Bachata din Brasov pentru grupele de adulti.

Din dorinta cursantilor nostri de a descoperi alte dansuri, am organizat si cursuri mixte (dansuri de societate si dansuri sportive pentru adulti) in care am invatat impreuna vals lent, vals vienez, cha-cha, samba, salsa, bachata, merengue, disco fox etc.

Incepand din 2010, am format si grupe de dans sportiv pentru copii. A fost o schimbare binevenita, care ne aduce multe satisfactii de la fiecare eveniment la care participam, atat competitii, cat si spectacole.

De ce FitDance?

In anul 2014 am descoperit pasiunea pentru fitness, care ne-a determinat sa infiintam un alt departament, in cadrul caruia am inceput seria antrenamentelor de Tae-Bo, Thai Combat, Aerobic, Circuit si Personal Training.

Faptul ca activitatea noastra a capatat noi dimensiuni si am inceput sa organizam nu doar cursuri de dans, ci si antrenamente de fitness, in cadrul a doua departamente separate, ne-a determinat sa ne cream o noua identitate care sa cuprinda atat partea de Fitness, cat si Dansul.

Asa a luat nastere noua noastra denumire – FitDance.

Astazi, in cadrul activitatilor noastre, invatam pantofii de dans sa ne spuna povestea si sa transmita pasiunea noastra.

La cursurile de dans descoperim, pas cu pas, alaturi de prieteni dragi:

  • Energia ritmurilor de Salsa, Cha-Cha, Jive, Samba, QuickStep sau Disco Fox
  • Efervescenta figurilor de West Coast Swing
  • Eleganta pasilor de Tango argentinian, Vals lent, Vals vienez sau Slow Fox
  • Pasiunea si senzualitatea figurilor de Bachata sau Kizomba
  • Veselia dansurilor traditionale si de petrecere

 

Prietenii adevarati se cunosc la un curs de dans!

Esti gata sa inveti primii pasi sau sa iti perfectionezi stilul? Vino sa cunosti o gasca de oameni faini, care ar dansa si pe sunetul ceasului desteptator.

Scoala de dans FitDance Brasov iti propune:

 

Tuturor celor care vor sa transforme o petrecere intr-un eveniment de neuitat, le punem la dispozitie:

 

Vrei sa afli cand incepe urmatorul curs de dans? Ai nevoie de o coregrafie personalizata pentru nunta ta?
Vrei sa aduci un plus de savoare unui eveniment cu cativa nori de fum greu?

Contacteaza-ne!

Share This