Loading...
Str. Zizinului 119, sc A et 3, Brasov, Romania - Cod: 500403 0724.233.722 contact@fitdance.ro

- Curs de initiere in Break Dance si Street Dance -

Break Dance si Street dance

Break Dance si Street dance

 

Esti tanar si iti place muzica Hip-Hop ? Vrei sa exprimi ceea ce simti printr-un dans care iti da libertate de miscare si creatie, lasandu-te sa improvizezi si sa ai un stil original ?

Esti parinte si iti doresti pentru copilul tau o activitate care sa ii consume energia intr-un mod constructiv, dezvoltandu-i mobilitatea, capacitatea de coordonare si in acelasi timp creativitatea si increderea in sine ?

DIn 12.03.2021 de la ora 15.00, FitDance incepe un CURS DE INITIERE IN BREAKDANCE, STREET DANCE  pentru toti copiii si adolescentii care vor sa descopere un stil de dans iesit din comun, spectaculos si complet diferit de toate celelalte stiluri.

Ce este Breakdance ?

Breakdance este un stil de dans creat in anii ‘ 70 de tinerii afro-americani si portoricani, ca o forma de exprimare a unei noi generatii. Se danseaza pe diferite ritmuri si tempouri de Hip-Hop, Funk, RnB, Electro si Breakbeat. Figurile de dans sunt foarte variate, spectaculoase si dinamice, o parte din ele fiind inspirate din artele martiale si gimnastica. Au la baza 4 categorii principale de miscari : toprock – combinatii de pasi si miscari ale corpului realizate in picioare, downrock – miscari realizate aproape de sol, power moves – elemente acrobatice, si freezes – opriri si miscari sacadate.

Breakdance-ul este un dans complex care imbina elemente coregrafice si figuri acrobatice intr-un stil original, nonconformist, dandu-i dansatorului libertatea de a „interpreta” muzica prin combinatii de miscari alese in functie de mesajul pe care il transmite melodia.

Ce trebuie sa stii despre cursul de Breakdance?

Program : 

 In fiecare Vineri 15.00-16.20

Adresa: Sala Carfil – str. Zizinului 119, sc. A, et. 3 (Cladirea Verde)

Varsta minima: 7 ani

Echipament: haine sport lejere care sa permita miscarea, incaltaminte de schimb de tip sport cu talpa usoara, o sticla cu apa

Tarif:  20 ron / sedinta

Cum te poti inscrie?

Inscrierile se fac folosind datele de contact de mai jos:

Persoane de contact:
Dragos Dumitriu – 0754 549431
Email: contact@fitdance.ro

 

De ce sa alegi un curs de initiere in Breakdance?
Cursul de initiere se adreseaza tuturor celor care vor sa descopere primii pasi in lumea Breakdance. Vom invata impreuna primele combinatii de pasi si elementele acrobatice de baza, precum si notiuni de ritm si de interpretare a melodiei. De asemenea, ne vom bucura impreuna de beneficiile acestui stil de dans:

Dezvolta personalitatea artistica, originalitatea si creativitatea si ne permite sa dansam ceea ce simtim

Este un dans dinamic, intens, care ne ajuta sa consumam energie si calorii in mod placut si constructiv

Dezvolta coordonarea, mobilitatea, indemanarea si increderea in sine

Ne putem masura talentul si progresul in battle-uri si concursuri

 

Ce poti face dupa finalizarea modulului de initiere?

Poti descoperi mai multe despre acest dans intr-o grupa de nivel superior, invatand figuri si combinatii de miscari din ce in ce mai complexe.

Poti fi selectat si integrat intr-o trupa, in care veti pregati impreuna coregrafii.

Te poti antrena pentru participarea la diferite concursuri si evenimente, atat solo cat si cu trupa.

 

Descopera fascinanta lume a Breakdance-ului!

Share This