Loading...
Str. Zizinului 119, sc A et 3, Brasov, Romania - Cod: 500403 0724.233.722 contact@fitdance.ro

- Curs de dans pentru copii -

Curs de dans pentru copii

 

Dragi parinti si dragi copii, din 05 Octombrie  2022, echipa FitDance da startul unui nou curs de dans pentru copii in Brasov.

Invitam toti copiii care au minim 6 ani impliniti sa faca primii pasi de dans si sa descopere alaturi de noi povesti frumoase despre fascinanta lume a dansului.

Inscrierile au inceput. Rezervati un loc la cursul de dans pentru incepatori acum!

Inscrie-te acum!

Despre cursul de dans pentru copii

Modulul pentru incepatori are o durata de 6 luni, in care copiii se vor distra si isi vor face prieteni noi invatand pasi de dans sportiv standard si latino, care ii vor invata se se coordoneze si sa lucreze in echipa.

CAND? – In fiecare Luni si Miercuri, de la ora 17:00-18.20

UNDE? – Sala Carfil (Zizinului 119c, et.3, sc.A)

CAT? – Abonamentul este de 150 RON/luna pentru fiecare cursant.

CUM? – Cu entuziasm, incredere … o pereche de pantofi de schimb si o sticla cu apa.

CE? – Dansurile studiate in cadrul cursurilor de dans sunt: vals lent, vals vienez, cha-cha, jive, salsa si bachata pentru copii, quickstep si samba.

DE CE? – E simplu … pentru ca dansul ne ajuta sa ne consumam energia in mod constructiv, ne invata sa avem o postura corecta, ne imbunatateste memoria si ne intareste sistemul imunitar. Atunci cand dansam, suntem mai veseli si mai optimisti.

Ce se intampla mai departe ?

La finalul cursului de dans pentru incepatori, copiii vor realiza o demonstratie cu figurile de dans invatate. Vor primi o diploma care le atesta nivelul de pregatire si se pot inscrie la modulul intermediar, unde vor descoperi stiluri noi de dans si le vor aprofunda pe cele pe care le-au invatat deja.

Pe cei ambitiosi, care vor sa faca performanta, ii antrenam pentru a putea participa la competitiile de dans locale si nationale pentru perechi sau pentru trupe.

Vreti sa ii oferiti copilului vostru sansa de a practica si de a face performanta intr-un sport care il ajuta sa se dezvolte armonios, sa aiba o postura corecta si il invata ce inseamna corectitudinea, fair-play-ul si lucrul in echipa ? Descoperiti impreuna frumusetea dansului !

Toti copiii pot sa danseze, trebuie doar sa avem incredere in ei si sa ii incurajam.

Inscrieri la cursul de dans

Share This